Apr 11, 2010

xda tajuk..

entry kali ini agak panjang.. tp tidak mengapa la kan.. banyak yang ingin aku kongsikan.. internet x kuat sangat, tu yang dah 2 3 hari x update blog.. blogwalking pun dah kurang..

07/04/10
ni nak crita, aritu g dinner..dinner volleyball club..kat Dormani Hotel, Kuching..

sign board kat pintu masuk..

sementara menunggu makanan dihidangkan, jamu la air sarsi dulu buat penghilang dahaga.. yg buah tangan tu, aku xtaw lak, kelab yg bg @ pihak hotel yg sedekah'n.. taw2 dah ada kat atas meja time ktrang masuk dewan..

air sarsi n buah buah tangan.. buah tangan yg satu tu lg, kwn aku punya.. aku saja ja pinjam.. hehe

mlm tu agak bertuah la, sbb aku menang cabutan bertuah, x pernah menang selama ni.. cam x bertuah pun ada gak.. x taw pe nasib leh menang mlm tu.. amen, bersyukurlah..

ni la hadiah cabutan bertuah i tu.. hehe

makanan lak, boleh tahan la.. so-so, 50-50.. sbb aku ni x memilih bab makan, jd semuanya ok la bg aku.. kenyang gak.. tp sedih, time aku sambut calling kat luar, pinggan aku dah dikemas oleh si waitress.. ada 2 ketul ayam lg kat situ, aku x habis makan lg. sediey sediey.. x sempat nak ambil gambar pun ayam2 yg bakal menjadi santapan ku itu..

oppss, lupa.. tema dinner mlm tu denim hitam n putih.. kasual la katakan.. king n queen lak, mmg sempoi sangat.. title king dimenangi oleh president kelab manakala queen lak disandang oleh bendahari kelab.. tu hasil undian peserta yang mengikuti dinner la..

penasihat kelab bersama ngan king n queen..


09/04/10

ada lg yg nak aku kongsikan.. mggu lepas, aku n kawan aku ni bet la, pasal duit nuffnang.. sapa yg kalah, means yg dapat duit sedikit kena blanja makan aiskrim.. skali aku menang daa.. jd dia kena la blanja aku.. hari jumaat hari tu dia blanja.. trima kasih kawan ku.. dia cakap, hadiah tu a.k.a aiskrim tu hanya boleh dituntut lam satu minggu jak.. mggu dpn, sapa yang kalah kena blanja bakso lak.. ishh, takut ehh, rasa2nya aku yg kena blanja dia sbb mggu ni mmg aku xda blogwalking.. siap la aku...

lebih kurang camni la aiskrim yang aku dapat.. hehe

siapa kah yg bakal membelanja bakso minggu depan? tunggu kan hari isnin..

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. bieyra dhamira, agak best juga la.. xtaw camne nak compare, sbb xda pengalaman kat u lain lg..

    ReplyDelete