Feb 19, 2010

bila manusia semakin kreatif

aritu time aku masih lg gile2 nak tukar layout, aku terjumpa la satu theme tu yg bertemakan cupcake.. nampak comel, tp aku tak berkenan..

sekarang ni cupcake dah maju dah.. dorang(cupcake) dah ada peminat sendiri. kalau dulu, gua kek yg besar2.. tp sekarang ni cupcake dah selalu dipanggil tok menggantikan kek besar tu.. nape ekk? glamer la ko cupcake..


sekarang ni ramai gak yang dah wat tok majlis perkahwinan..


tok sambut birthday pun ada.. giant cupcake!!!



waa, nampak sedap...


mgkn sebab cupcake ni mudah disediakan (ye ke?), tu yg slalu guna cupcake. x pun budget lebih rendah tok buat cupcake @ mgkn juga cupcake ni comel2 belaka tu yg dapat banyak permintaan?

dah macam2 design dah cupcake ni.. kreatif betul la org zaman sekarang..


x keras ke cupcake ni?


comel nye.. sanggup ke nak makan?

ni lg.. dorang dapat ilham dr mana ni..

beluncas @ ulat bulu?

note: suatu hari nanti aku nak la menguasai ilmu2 pembuatan cupcake ni..

*semua gambar2 ni hasil dr pencarian aku kat google


2 comments:

  1. salam..
    teringin gak nak blaja buat cup cake yg cumil2

    ReplyDelete
  2. nanti kita blajar sama2 okieyh..

    ReplyDelete